VOORSTELLINGEN

GOLF,

 

De dames van Heisa kiezen deze keer het ruime sop. Ze zwaaien het thuisfront uit, en steken vol goede moed van wal. Zuidwester, zwemdiploma, badeend, aan alles is gedacht. Of nou ja, aan bíjna alles. Misschien dat ze wat kleine dingetjes zijn vergeten. Maar dat kan gebeuren. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Gewoon roeien met de riemen die je hebt.

Zeebenen, vlekkentips en vliegend spul vormen samen een voorstelling die dobbert, deint en beukt . Voor iedereen die weleens wind tegen heeft.

 

DAAR,

 

In Heisa’s eerste voorstelling, Blijf!, ging het over vroeger, over afscheid, over herinneringen. Logisch dat de dames zich voor hun tweede voorstelling Daar! vragen gingen stellen over later. Over groter worden. Over groeien. Over weten wat je worden wilt. Of niet.

In Daar! duiken Flip en Fiep op in een wonderlijke wereld. Fiep geniet van alles watdaar nieuw is, Flip wil het liefste meteen terug naar huis. Want nieuw is eng. Of is nieuw juist spannend?Flip en Fiep maken af en toe plaats voor twee dames die heel nodig even moeten ontspannen. En voor een team van onderzoekers. Onderzoekers die onderzoek doen. Naar belangrijke dingen. Maar of dat Flip en Fiep verder helpt?Daar!  is een muzikale, stuiterende sketchvoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar die nog moet groeien. Of alweer aan het krimpen is.

 

BLIJF,

 

Vlak onder het dak zit de zolder van Hanne. Het leukste aan de zolder van Hanne? Dat ze er altijd met Sanne is. Als Sanne langskomt is de zolder niet meer gewoon de zolder, maar is het hun plekkie. Je kunt er spelen, vervelen, verdwalen, verkleden, verstoppen, verfrommelen en ver… ver… ver… ver weg. Maar wat nou als een verkleedkist een verhuiskist wordt? Hanne gaat verhuizen naar ver ver weg. Sanne wil het liefste mee, maar dat gaat natuurlijk niet. Want mensen passen niet in een verhuisdoos. Wat nu?

‘Blijf!’ is een muzikale voorstelling over herinner-dingen voor iedereen vanaf 6 jaar.